În ciuda modernităţii sale, tradiţia începută de George Ballantines şi fiii săi în 1827 continuă şi azi în metodele de obţinere a acestei băuturi. Pentru obţinerea sa se compun nu mai puţin de 43 de tipuri diferite de whisky. Tudor Furir, director general al Pernod Ricard România, importatorul mărcii, a declarat pentru Capital că, pentru 2010, estimează că piaţa totală de whisky ar putea scădea cu 10%, în cel mai bun caz menţinându-se la nivelul anului trecut.
Un blog în care este descrisă rafinata băutură WHISKEY. 2 dintre cele mai importante brand-uri,despre vânzări și statistici în procente,și de asemenea despre cel mai scump whiskey din istorie "The Macallan Fine and Rare Collection"
luni, 4 aprilie 2011
BRAND
În ciuda modernităţii sale, tradiţia începută de George Ballantines şi fiii săi în 1827 continuă şi azi în metodele de obţinere a acestei băuturi. Pentru obţinerea sa se compun nu mai puţin de 43 de tipuri diferite de whisky. Tudor Furir, director general al Pernod Ricard România, importatorul mărcii, a declarat pentru Capital că, pentru 2010, estimează că piaţa totală de whisky ar putea scădea cu 10%, în cel mai bun caz menţinându-se la nivelul anului trecut.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu